Julhälsning från Royal Swedish Chapter (RSC) of Safari Club International (SCI)
Styrelsen för RSC tillönskar alla medlemmar en God Jul och ett Gott Nytt År, med spännande tillfällen till jakt och upplevelser i naturen!

Exklusivt medlemserbjudande från Aimpoint – Jultomten finns!


Medlemmar i RSC får ett väldigt exklusivt erbjudande att införskaffa ett sikte av modell Aimpoint Micro H-1 med liten rödpunkt till det fantastiska priset av 2990:- genom RSC direkt eller bössmakare P-O Stenmark (se nedan). Siktet erbjuds med weaver- eller picatinny-gränsyta. För annat montage rekommenderas anlitning av P-O Stenmark.
Erbjudandet gäller för medlems eget bruk fram till och med slutet av februari månad. Mer information om siktet från Aimpoint och deras övriga produkter finns att läsa om på deras hemsida – www.aimpoint.com. Kontaktuppgifter P-O Stenmark: e-mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., telefon 0910-80077.

 

 

SCI Annual Convention 4-7 februari 2015 i Las Vegas


I sedvanlig ordning börjar året med att SCI anordnar sin Annual Convention, vilket är världens största jaktmässa, öppen endast för SCI:s medlemmar och ett besök är varmt rekommenderat. För 2015 sker denna mässa med tillhörande aktiviteter och möten mellan 4-7 februari i Las Vegas. Mer information på SCI:s egen hemsida www.scifirstforhunters.org.
Under kvällarna anordnas flera festligheter samt även utdelning av priser. På Hunter Award Dinner torsdag den 5 februari kommer RSC att ha ett eget bord varvid närvarande sponsorer och livstidsmedlemmar inbjudes. Övriga medlemmar är välkomna med egen middagsbiljett. Till onsdagskvällen den 4 februari har representanter från vårt chapter blivit inbjudna av presidenten av SCI att sitta vid honnörsbordet under Chapter Evening Dinner.

African Hunting Gazette

Sedan tidigare har våra medlemmar via RSC fått en årsprenumeration (4nr) av magasinet African Hunting Gazette, www.africanhuntinggazette.com, kostnadsfritt (värde $50). De 25 nya medlemmar som under det gångna året gått med i vårt chapter kommer också emotta detta. Om någon medlem
Anders Engström
President
Royal Swedish Chapter
Forsnäs Gård SE 642 95 Flen, SwedenTel: +46 (0)157 72000 Fax: +46(0) 157 72144
www.safariclub.se
inte önskar sin adress utlämnad till African Hunting Gazette, var vänlig avböj erbjudandet senast den
31 dec 2014 till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 

Sponsorer

,

PEO.jpg

logo_Svante.jpg

African_Adventure.jpg

 

 

Föreningsinfo