Tack Torbjörn!

Torbjörn Lindskog, VD för Norma Precision AB under 17 expansiva år gick i pension i april 2013. Utan Torbjörn hade Norma aldrig varit det företag det är idag, dessutom var Torbjörn en av de starkast drivande krafterna för att starta ett svenskt Chapter inom SCI och var dessutom föreningens vice ordförande under en period.

Royal Swedish Chapter Safari Club International ordförande Anders Engström och kassör Mats Bergholm tackade av Torbjörn för allt stöd föreningen fått under en middag på Vita Älgen den 22 oktober i Åmotfors där Torbjörn dessutom utsågs till föreningens Member of Honour No 1 med följande motivering:

”För självuppoffrande insatser vid föreningens bildande och hängivet arbete för jägarnas självklara rätt att jaga och rätt att – med minimal byråkrati - inneha för detta ändamål lämpliga vapen; för målinriktad envetenhet och generositet i praktisk handling gett förutsättningar för träning av jaktskytte under realistiska förhållanden, utses till hedersmedlem: Torbjörn Lindskog”

Dessutom fick Torbjörn ett par Courteney Selous kängor av föreningen som kommer till nytta vid framtida jakter i bl.a. Namibia – Torbjörns favorit jaktland i Afrika. Member of Honour innebär också att man blir livstidsmedlem i den svenska delen av Safari Club International.

Styrelsen

Sponsorer

,

PEO.jpg

logo_Svante.jpg

African_Adventure.jpg

 

 

Föreningsinfo